woensdag 14 december 2011

BOM Ula Lenz

Met deze quilt ben ik het hele jaar bezig geweest. Elke maand kon je een blok downloaden van internet.  En bij het decemberblok krijg je dan de beschrijving hoe je de quilt moet afmaken. Ik vond het geen gemakkelijke quilt om in elkaar te zetten. Er zitten flink wat uren in voordat dit gefikst was.  De top is nu af nu nog doorquilten met de machine. Daar moet ik nog even over nadenken hoe ik dit ga doen. Maar dat komt ook wel goed denk ik.

2 opmerkingen:

 1. Prachtig hoor. Het kostte misschien wat extra tijd en inspanning, maar die wordt zo wel beloond. Heel mooi geworden.
  Succes met het quilten.
  Groetjes, Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi, ben er ook aan bezig, moet nog 2 blokken maken, je kleuren zijn prachtig
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen