Rose quilt

Het is lang geleden dat ik iets geblogd heb. Maar dat komt dat ik met een groot borduurproject bezig ben. Deze is nog niet af dat houden jullie nog te goed. Maar toch maar even tussendoor weer een quilt voor de Stichting Verdanda gemaakt.  De blokjes werden aangeleverd maar die waren al aan elkaar genaaid en had een afmeting van 80 x 80 cm. Maar qua afmeting klopte er niets van dus ik heb de boel uit elkaar gesloopt en er iets totaal anders van gemaakt . Het is nu een maat voor een 1-persoonsbed die hebben ze het liefst. Ik heb een totaal foto gemaakt en een detailfoto. Hierop kun je zien hoe het is gequilt en daar zien de kleuren er ook beter uit.  Het is uit de vrije hand gequilt met de machine.  Het lukt me niet of met mijn camera de kleuren beter te krijgen dat is een beetje jammer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Quilts voor Verdanda

Borduurpatroon nieuw