Grote bedquilt gemaakt.

Een half jaar ben ik bezig geweest met het maken van een quilt voor ons bed. De afmeting is 2.40 bij 2.30 . Een flink formaat dus. De quilt is geheel gemaakt met de borduurmachine. Het zijn 214 blokken . Het borduren dat gaat nog wel maar dan moet er nog een achterkant stof aan gezet worden. Dat was een flinke klus. Alle naden moesten doorgestikt worden. En dat is een zware klus. Ik was blij dat het klaar was.Reacties

 1. Prachtig geworden Annie.
  Mag ik vragen hoe groot de geborduurde blokken zijn?
  Ik ben namelijk ook bezig met een grote quilt bezig voor ons bed,maar als ik lees hoeveel blokken er bij jou in verwerkt zijn kom ik denk ik stof te kort.
  Mijn geborduurde blokken zijn 18x18
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Rose quilt

Quilts voor Verdanda

Borduurpatroon nieuw