Restverwerking met applicaties

 De laatste tijd veel met restverwerking van stroken bezig. Dit patroon heb ik gevonden op Pinterest.  Maar toen ik het af had vond ik het nog beetje kaal. Het moet natuurlijk wel een droomdekentje worden voor kinderen.  De applicaties had ik nog wel liggen. Het zijn patronen van Kreatieve Kiwi. De patronen zijn gemaakt met de borduurmachine. En hier op genaaid met de naaimachine. Zo is het weer een kinderdekentje geworden. Deze neem ik de volgende maand mee naar de naaidag in Zwolle voor de Regenboogboom.  


 

Reacties

  1. Hoi Annie, ik heb de blokken voor de droomdeken klaar. Ik zocht op telefoonblok quilt, kwam zo op je blog. Jij hebt hem leuk versierd met applicaties. Ik denk dat ik dat ook ga doen om hem wat te versieren. Groetjes pauline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat heb je nog wel snel gedaan. Ja ik vindt het wel leuk met applicaties te werken. Dan hebben die kinderen nog eens iets om te kijken. Succes met jouw quilt. Ik zie het vast een keer.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Rose quilt

Quilts voor Verdanda

Borduurpatroon nieuw