Quilt met borduurtjes


Deze quilt heb ik gemaakt voor de stichting Verdanda. Eerst borduurtjes gemaakt met de borduurmachine en toen er een quilt van gemaakt. Ik ben lid geworden van de Staphorstgroep we komen altijd samen op een zaterdag bij Quiltpalace in Staphorst om samen quilts te maken voor de Stichting Verdanda. Deze stichting geeft die quilts dan weer uit aan mensen met een handicap of ziekte. Ik vindt dit wel leuk om te doen. En het is gezellig om zo samen wat moois te maken.

Reacties

 1. nou je eerste blogje ziet er veelbelovend uit. maar ik been ook geen expert hoor.
  groetjes,
  ina.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Annie, wat leuk!
  En die quilt ook, ik heb hem in het echt mogen bewonderen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Rose quilt

Quilts voor Verdanda

Borduurpatroon nieuw