dinsdag 17 mei 2011

Proefborduurtje Woezel en Pip

Na 3 weken zonder borduurmachine te hebben gezeten is die eindelijk weer terug. Natuurlijk snel proberen of alles goed werkt. Er is een nieuwe motor ingekomen. Nu had ik nog een borduurpatroon liggen die ik zelf heb gedigitaliseerd.  Dit is Woezel en Pip en dit is het resultaat.

3 opmerkingen:

 1. Leuk patroon geworden Annie en ik ben blij dat je machine het weer goed doet.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  Ik ben al lange tijd op zoek naar patronen van Woezel en Pip.
  Zou u mij daaraan kunnen helpen?
  U kunt mij bereiken op soncinsc@gmail.com

  Met vriendelijke groeten
  Baukje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je een mail gestuurd . Als je mij even terug mailt dan zal ik je wat toesturen.

  Annie

  BeantwoordenVerwijderen