Ovenwanten

Nu heb ik ovenwanten gemaakt en geborduurd met de borduurmachine. Het was best veel werk en er ging nog heel wat stof aan.  Maar je kunt van te voren niet zo goed zien welke maat het precies wordt. Ze passen me wel maar voor het fijne moesten ze eigenlijk iets groter zijn.  Maar dat weet ik dan ook weer voor een volgende keer.

Reacties

  1. Hippe oven wanten heb je gemaakt. Ze zie er ingewikkeld uit. Ook in eerdere berichtjes lees ik dat je veel borduurt. Leuk hoor. Ik heb sinds december een borduurmachine en ben er meteen helemaal weg van. Maar die ingewikkelde dingen kan ik nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is niet zo ingewikkeld als het er uit ziet hoor . Dat valt wel mee. Bedankt voor je reactie.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Rose quilt

Quilts voor Verdanda

Borduurpatroon nieuw