Boerderijdieren quilt.

Er is weer een top af. Ik heb een quilt gemaakt van borduurtjes van boerderijdieren.  Hiervan heb ik van een medeborduurster er tien toegestuurd gekregen. Maar dat is een beetje weinig om een quilt van te maken. Dus ik heb er zelf 10 bij gemaakt.  Nu is de top af ik kan er even niet mee verder. Ik moet eerst weer materiaal halen bij Verdanda. Maar toch hier maar vast een foto plaatsten .  Het viel nog niet mee of het mooi op de foto te krijgen dan maar over het bed gelegd.  Ik hoop dat het een beetje te zien is. Er volgt nog wel een nieuwe foto als het helemaal klaar is.


Reacties

  1. Het is een hele fleurige en gezellige quilt geworden, en het is goed te zien als je op de foto klikt, kun je hem groter zien.
    Succes met het afmaken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Rose quilt

Quilt van restjes

Quilts voor Verdanda