Maandblokken

Nu ben ik bezig met het maken van blokken waarvan je er elke maand 1 kunt downloaden op internet.  je kunt ze vinden op deze site http://www.lenzula.de/  Jammer ik krijg de link niet werkend. Je kunt de site ook vinden op Google onder de naam Ulas Quiltseite

Het zijn leuke blokken om te maken maar de stukjes zijn wel erg klein.  Maar als je ze tekent op een ondergrond is het goed te doen. Het patroon is heel duidelijk om te maken.  Ik heb het blok van januari en februari gemaakt. Alleen moet er nog randen om heen gezet worden . Maar daar wacht ik maar even mee tot het eind van het jaar. Dan vindt ik het gemakkelijker om de kleur te kiezen die er het beste bij past.

januari
 februari

Reacties

  1. Wat zijn je blokken leuk geworden! Bedankt voor de link, ik ga ze ook sparen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bericht stond er twee keer op.
    Bedankt voor je reactie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Rose quilt

Quilts voor Verdanda

Borduurpatroon nieuw