Diverse nieuwe quilts

 Het is weer een tijdje geleden dat ik gepost hebt.  Soms gebeurt dat zo . Maar dat wil niet zeggen dat mijn machines stil hebben gestaan.  Daarom post ik nu mijn laaste dingen maar in 1 post. 

De eerste is een speelkleed gemaakt met de borduurmachine. Het blok is van Kreatieve Kiwi. De borduurtjes zijn uit mijn bestand van diverse designers.

En de anderen zijn gemaakt voor de Regenboogboom  De onderste heb ik als  een top binnen gekregen met het verzoek deze machinaal te quilten.  De Kattenquilt heb ik wel zelf gemaakt met applicaties op de borduurmachine. Het is altijd leuk om met kleine stofjes toch een mooi resultaat te krijgen.  De quilt is machinaal gequilt met heel veel uit de vrije hand. 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Rose quilt

Quilts voor Verdanda

Borduurpatroon nieuw