Log Cabin

Nu maar eens een quilt gemaakt voor ons bed. Dit moest wel een hele grote worden.  De maat is 230 bij 250 m geworden. Een log cabin patroon had ik gevonden in een boek . Dit vond ik  wel een mooi patroon maar het was wel opletten dat ik het goed in elkaar zou zetten.  De blokken heb ik op de grond gelegd en dan met een spionnetje gekeken of het wel goed lag.  De stoffen komen heel veel uit mijn kast alleen wat van de lichte stoffen en de randen rondom heb ik er bij gekocht. Omdat het zo groot is viel het doorquilten op de machine niet mee maar dat is ook wel weer gelukt. Alle dagen een stukje dan lukt het wel.  Aan de zijkant een extra rand er bij tussen gezet dan kun je altijd zien hoe de quilt op bed moet liggen. 
Reacties

Populaire posts van deze blog

Rose quilt

Quilts voor Verdanda

Borduurpatroon nieuw