Twee quilts zijn af.

Door drukte van de laatste tijd heb ik weinig tijd gehad om mijn blog bij te houden. Maar ik heb inmiddels wel weer 2 quilts gemaakt voor Verdanda.

Deze quilt heb ik als blokken gekregen deze waren toen nog heel scheef ook nog. Voordat je daar iets redelijks van kun naaien wordt er heel veel tijd versleten met passen en meten. En toen moesten er nog blokken worden bijgemaakt . Want er waren er te weinig. Maar het resultaat valt mij niet tegen. 
En dit is het  Hidden Wells blok.  Deze quilt heb ik helemaal zelf gemaakt. Dat is nog eens een keer wat anders als quilt's afmaken die ingeleverd zijn. Dit is wel een leuke techniek om te maken. Deze kan de volgende keer weer ingeleverd worden.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Rose quilt

Quilts voor Verdanda

Borduurpatroon nieuw