Borduurprojecten

Weer heel druk geweest met het borduren met de machine. Eerst heb ik de uil geborduurd dit is een heel groot patroon. Het patroon is van Embroidery Libary. Deze site heeft normaal hele goed patronen maar de uil wou niet lukken. Ik heb het patroon 3 keer moeten borduren voordat het goed was. Steeds bij de laatste kleur ging het mis. Deze kleur zat dan veel te laag. Bij de laatste keer heb ik de eerste 12 kleuren normaal geborduurd en toen bij de laatste kleur eerst de machine uitgezet en weer opnieuw opgestart. En toen het patroon opnieuw van de USB stick gehaald en daarna ging het gelukkig goed.


Het huisje is een patroon van OESD  en dit is de quiltshop. Ik heb het gemaakt voor mijn vriendin die volgende week jarig is . Ik hoop dat ze het mooi vindt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rose quilt

Quilts voor Verdanda

Borduurpatroon nieuw