Crazy colors mystery project

Op het blog van Bernina staat een project met siersteken van de machine. Elke maand komt er een nieuw blok uit. Het is begonnen in januari en duurt het hele jaar. Je kunt het hier vinden.
http://blog.bernina.com/nl/2017/03/crazy-colors-myster-quilt2017/ Ik weet niet of die link werkt maar is wel op te zoeken neem ik aan.

Inmiddels heb ik de drie blokken afgemaakt . Het is leuk om te doen en zo leer je goed werken met de siersteken van je machine. Want meestal worden die in de praktijk weinig gebruikt. Eigenlijk is best wel jammer.  Vandaar dat ik dit project volg. Op Facebook kun je hier over ook een groep van vinden. Handig als je vragen hebt.  De blokken worden ook met lintjes en kraaltjes opgeleukt . Ik doe die kralen maar op het eind dat lijkt mij handiger. Er zitten er al wel wat op maar nog niet veel dat komt nog.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Rose quilt

Quilts voor Verdanda

Borduurpatroon nieuw